External Side of Art ⎢ CCA_H22

2022-05-30 - 2022-07-03

Åtta konstnärer från olika delar av Sverige och världen har kommit till H22 för att ställa ut kreationer som kommer närmare publiken; Jaana-Kristiina Alakoski, Simon Marsiglia, Karin Kytökangas, Emmie Jansson, Anna Helmersson, Ludvig Uppman, Johan Stenbeck, Sanna Hajnos.

 

Mellan containrarna hittar du hängmattor, bubbliga sittplatser, bollar, enkelt tilltugg och dryck och vad annat som kan ge dig en stund av bus och lugn på en och samma gång. Det är ett rum i rummet, utan väggar och endast i transparenta material så att du inte mister möjligheterna slappna av och vila blicken på hav och street art som kännetecknar platsen Pixlapiren.

Under hela H22 kan du besöka CCA och njuta av en stund i den interaktiva konstens anda i en designad utställningsmiljö. Utställningen och dess lekfulla plats är unikt designad och utformad för att du som besökare ska känna dig trygg och bli mottaglig för konstupplevelser. Vad är innovation – EGENTLIGEN? När det kommer till kritan är konstnärer en av de viktiga komponenterna för att bli ett modernare och hållbart samhälle där vi är tillräckligt närvarande för att vara känslomässigt tillgängliga. På utsidan konsten finns insidan av dig.

Välkommen till THE EXTERNAL SIDE OF ART – Containers Containing Art [CCA].

 

_ARTISTS_:

https://www.jaanakristiina.se/
https://www.karinkytokangas.com/
https://simonmarsiglia.hotglue.me/
https://www.studiokontext.com/
https://www.instagram.com/trudy_sharknose/
https://www.ikonokon.com/
https://www.instagram.com/_tropical_vampire/
https://www.instagram.com/emmiejansson/

 

_CURATOR_:

Mary Toreld

 

Var med på våra aktiviteter!

https://www.eventbrite.se/o/frank-46502000243

 

Vill du veta mer om utställningen och H22?
Kolla programmet på: https://www.h22cityexpo.se/program/atta-konstnarer-atta-utstallningar-och-en-genomskinlig-lekplats